Acasă Politic Situația curentă în dialogul dintre Chișinău și Tiraspol, discutată de Oleg Serebrian...

Situația curentă în dialogul dintre Chișinău și Tiraspol, discutată de Oleg Serebrian cu însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA

0

Viceprim-ministrul pentru reintegrare Oleg Serebrian a discutat, luni, 24 ianuarie cu Laura Hruby, însărcinat cu afaceri al Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, care a transmis felicitări în legătură cu preluarea mandatului de negociator principal din partea Chișinăului în procesul de reglementare transnistreană.

Discuțiile s-au concentrat pe situația curentă în dialogul dintre Chișinău și Tiraspol, cele mai actuale teme de pe agendă, viziunile și prioritățile autorităților Republicii Moldova în implementarea politicilor de reintegrare a țării și în promovarea procesului de reglementare.

Vicepremierul Oleg Serebrian a punctat că rămân a fi prioritare identificarea soluțiilor la cele mai stringente probleme ale cetățenilor de pe ambele maluri ale Nistrului, protecția drepturilor și libertăților fundamentale ale omului și lansarea impulsurilor necesare în vederea asigurării unei interacțiuni productive în toate formatele de negocieri existente.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.