Acasă Social Site-ul agenției de stat „Moldpres” a fost atacat cibernetic

Site-ul agenției de stat „Moldpres” a fost atacat cibernetic

0

Agenția Informațională de Stat Moldpres a anunțat că site-ul moldpres.md a fost supus unui atac cibernetic. Potrivit instituției, știrea apărută, anterior, pe prima pagină a site-ului agenției nu îi aparține.

Conducerea agenției condamnă asemenea comportament și imixtiunea în activitatea agenției și a anunțat organele competente, care vor investiga cazul respectiv”, scrie agenția.

Pe pagina de Facebook a agenției Monitor Media se menționează că hackerii au plasat la știrile de top de pe site o imagine cu o secvență din filmul sovietic „Țarul Ivan își schimbă profesia” și inscripția în limba rusă „A царь то ненастоящий” (Dar țarul nu este unul adevărat). 

Anterior, Media Azi a scris că sistemul informațional al Teleradio-Moldova a fost atacat,  la începutul lunii februarie 2020, cu virusul „Satana”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.