Acasă Social Sistări temporare de apă în Chișinău: Perioada și adresele vizate

Sistări temporare de apă în Chișinău: Perioada și adresele vizate

0

Consumatorii din strada Uzinelor, 124-186, din capitală vor rămâne duminică, 26 iunie, fără apă la robinet. De asemenea, apa va fi sistată pe străzile Lunca Bâcului, 19-41; și Varnița, 34.

Furnizarea apei va fi întreruptă între orele 09:00 și 17:00. În această perioadă, specialiștii ACC vor efectua lucrări de branșare a apeductului din strada Lunca Bâcului. Consumatorii vizați sunt îndemnați să-și asigure rezerva minimă de apă pe perioada sistărilor.

Totodată, furnizorul reamintește vineri, între orele 09:00 și 18:00, vor fi efectuate lucrări de branșare a apeductului nou din stradela Rediul Mic din orașul Durlești. 

Ca urmare, apa va fi oprită pe străzile Livezilor; V. Lupu; Cișmelelor; L. Damian; Alexandru cel Bun, Rediul Mic, precum și pe stradelele Al. cel Bun; Rediul Mic și Ștefan Vodă din Durlești.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.