Acasă Social Sistări temporare de apă în Chișinău: Perioada și adresele anunțate

Sistări temporare de apă în Chișinău: Perioada și adresele anunțate

161
0
ads

SA „Apă-Canal Chișinău” precizează că furnizarea apei va fi întreruptă între orele 09:00 și 21:00, în legătură cu efectuarea lucrărilor planificate. Potrivit ACC, apa va fi oprită pe străzile Grâului, Drumul Taberei, Toamnei, Aluniș, Mircești, Bisericii și stradela Bisericii. 

De asemenea, apă nu va fi pe străzile Humulești, Dragomirna, Schitului, Toporașilor, Kutuzov, Rareștii și Codreanu. Consumatorii vizați sunt îndemnați să-și asigure rezerva minimă de apă pe perioada sistărilor.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. 

Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here