Acasă Comunicate de presă SIS: Instruire pentru protecție antiteroristă la Aeroportul Mărculești

SIS: Instruire pentru protecție antiteroristă la Aeroportul Mărculești

0

Ofițerii Centrului Antiterorist al SIS au desfășurat un curs de instruire pentru personalul Î.S. Aeroportul Internațional Mărculești. Astfel, 20 de angajați ai Aeroportului Internațional Mărculești au fost instruiți în domeniul protecției antiteroriste.

„În cadrul întâlnirii au fost abordate mai multe subiecte, printre care cele ce vizează siguranța și protecția antiteroristă la obiectivele infrastructurii critice din subsectorul transport aerian, identificarea potențialelor riscuri de securitate, precum și procedurile de reacție și răspuns în situații excepționale, condiționate de actele de intervenție ilicită.

Dialogul și interoperabilitatea cu angajații obiectivelor infrastructurii critice reprezintă un mecanism eficient de asigurare și implementare a politicii naționale antiteroriste”, se arată în comunicatul SIS.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.