Acasă Alegeri 2020 SIS, cu ochii pe Diaspora! Despre ce „procese mobilizatoare” informează conducerea statului

SIS, cu ochii pe Diaspora! Despre ce „procese mobilizatoare” informează conducerea statului

0

Faptul că unii moldoveni din diasporă se arată dispuși să pună la dispoziție câteva locuri libere din mașină pentru conaționalii lor care vor să ajungă la votare duminică și nu au posibilitatea este subiectul unei informări a Serviciului de Informații și Securitate către conducerea țării.

Jurnal a intrat în posesia unui raport remis Comisiei Electorale Centrale de către SIS, în care se vorbește despre „procese mobilizatoare în cadrul diasporei în vederea deplasării la secțiile de votare”.

În document sunt inserate postări de pe facebook ale moldovenilor stabiliți în diferite țări și care au publicat mesaje prin care anunță că au câteva locuri libere în mașină și ar putea să ia cu ei persoane care vor să meargă la vot dar nu au această posibilitate.

Știrea se actualizează.

jurnal.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.