Acasă Social SIS blochează un alt site de știri pentru difuzarea știrilor false

SIS blochează un alt site de știri pentru difuzarea știrilor false

0

Serviciul de Informații și Securitate anunță că în conformitate cu Dispoziția nr.1 din 22.10.2021 a Comisiei pentru Situații Excepționale a RM, instituția a identificat site-ul censor.net, care la 22.10.2021 a publicat o știre cu conținut fals.

Extras din conținutul articolului: „acordarea gazului pentru Moldova reprezintă o parte din afacere, în rezultatele căreia Procuratura Generală din a Republicii Moldova trebuie să claseze dosarul cu privire la răpirea ex-judecătorului Ceaus”.

De menționat, că în urma analizei spațiului informațional al RM, se constată amplificarea impactului informațiilor respective în contextul în care articolul a fost distribuit de către agenția de presă „Komsomolskaya Pravda” (www.kp.md)”, se menționează în comunicat.

În context, Serviciul solicită resurselor on-line care au distribuit/preluat informațiile vizate, eliminarea acestora.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.