Acasă Comunicate de presă Sinteza weekend-ului: 44 de șoferi, prinși în stare de ebrietate avansată

Sinteza weekend-ului: 44 de șoferi, prinși în stare de ebrietate avansată

0

Oamenii legii sunt mereu la datorie, chiar și în zilele de weekend, când unii cetățeni decid să se distreze, iar după petrecere aceștia urcă la volan în stare de ebrietate. Potrivit datelor, pe parcursul a 2 zile de weekend, polițiștii au înregistrat peste 1.200 de încălcări comise de șoferi.

Dintre aceștia, 58 de conducători auto au fost înlăturați de la conducerea mijlocului de transport de către inspectorii de patrulare pe teritoriul țării. Alți 44 se aflau în stare de ebrietate avansată, 6 au refuzat să treacă testul alcoolscopic, iar 8 s-au ales cu dosare contravenționale.

Alți 1.200 de șoferi s-au supus benevol riscului și au încălcat regulile de circulație, printre acestea fiind:

– depășirea limitei de viteză – 800 de conducători auto; 

– nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră – peste 20;

– încălcarea regulilor de oprire şi neacordare de prioritate pietonilor – peste 70; 

– traversarea străzii în locuri interzise de către pietoni – 70 de cetățeni;

– necuplarea centurii de siguranță – 70 de șoferi sancționați.

Îndemnăm atât conducătorii auto, cât și pietonii să respecte cu strictețe regulile de circulație rutieră și modul de comportare în trafic.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.