Acasă Comunicate de presă Sinteza CNA: Bunuri în valoare de 6 milioane de lei au fost...

Sinteza CNA: Bunuri în valoare de 6 milioane de lei au fost sechestrate

0

Construcții, încăperi locative și terenuri în valoare de circa șase milioane de lei au fost sechestrate de Agenția pentru Recuperarea Bunurilor Infracționale (ARBI) a CNA, pe parcursul săptămânii trecute.

Totodată, direcția analitică a finalizat cinci analize operaționale și patru strategice, alte 38 de analize operaționale și strategice fiind în procedură.

Direcția legislație a întocmit 18 rapoarte de expertiză și a remis autorilor nouă avize, iar alte 18 proiecte de acte normative sunt în proces de expertizare.

În perioada respectivă au fost înregistrate 1.080 de materiale în cancelaria Centrului și au fost recepționate 31 de apeluri la Linia națională anticorupție.

Au fost eliberate 82 de caziere de integritate.

Două persoane s-au deținut în Izolatorul de urmărire penală al CNA pe parcursul săptămânii trecute.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.