Acasă Extern Și-a înșelat iubita cu cea mai bună prietenă a acesteia. Ce a...

Și-a înșelat iubita cu cea mai bună prietenă a acesteia. Ce a urmat

0

O tânără care a fost trădată de doi oameni apropiați a avut o răzbunare de admirat, iar toate acțiunile operațiunii ”răzbunare” au fost împărtășite pe TikTok de un bijutier. Liv Portio a povestit pe TikTok despre o comandă neobișnuită pe care aceasta a primit-o de la o tânără.

Potrivit lui Portio, aceasta a primit un mesaj în care o tânără a comandat un lănțișor personalizat pentru cea mai bună prietenă care de ceva timp era amanta mirelui său.

Tânăra înșelată a declarat că ar vrea să indice pe lănțișor numele acesteia (Valentina) și un mesaj personalizat ”Have my leftovers” (poți lua resturile). Pe lângă asta, comanda a fost achitată cu cardul tânărului infidel.

Pe lângă lănțișor, Liv Portio, în gest de solidaritate, a mai adăugat de la sine și un șarpe micuț.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.