Acasă Social SFS va monitoriza contribuabilii care prestează servicii de agrement

SFS va monitoriza contribuabilii care prestează servicii de agrement

0

Serviciul Fiscal de Stat (SFS) va întreprinde, în perioada iulie-august 2024, activități de monitorizare a contribuabililor care desfășoară activitate în domeniul prestării serviciilor de agrement, în vederea preîntâmpinării posibilelor cazuri de neconformare fiscală.

Conform SFS, scopul acțiunilor este asigurarea unei administrări eficiente a contribuabililor, stabilirea și preîntâmpinarea cazurilor de încălcare a prevederilor legislației în vigoare prin neeliberarea bonurilor fiscale, care implicit prejudiciază obligațiile ce urmează a fi încasate la buget.

În acest context, Serviciul Fiscal de Stat recomandă tuturor contribuabililor să se conformeze prevederilor legislației în vigoare, prin utilizarea echipamentelor de casă și control la decontările bănești în numerar cu populația, declararea conformă a veniturilor și achitarea deplină și în termen a obligațiilor fiscale corespunzătoare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.