Acasă Extern Serviciile speciale poloneze au descoperit și dezactivat dispozitive de ascultare într-o cameră...

Serviciile speciale poloneze au descoperit și dezactivat dispozitive de ascultare într-o cameră unde urma să se reunească Guvernul

0

Serviciile speciale poloneze au descoperit şi dezactivat dispozitive de ascultare într-o încăpere în care consiliul de miniştri al Poloniei urma să aibă marţi o reuniune, a anunţat purtătorul de cuvânt al serviciilor speciale, informează Reuters.Polonia se află în stare de alertă ridicată.

Polonia, un hub al livrărilor militare occidentale pentru Ucraina, care luptă împotriva invaziei ruse, se află în stare de alertă ridicată pentru orice semn de activitate de spionaj, scrie Agerpres.

Serviciul de Protecţie a Statului, în cooperare cu Agenţia de Securitate Internă, au detectat şi dezactivat aparate ce puteau fi folosite pentru ascultare într-o cameră în care urma să aibă loc astăzi o reuniune a Consiliului de Miniştri, la Katowice„, a scris Jacek Dobrzynski pe platforma socială X.  

Serviciile desfăşoară în continuare activităţi în acest sens”, a adăugat Dobrzynski.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.