Acasă Social Serviciile consulare la Ambasada R. Moldova la Sofia, sistate temporar

Serviciile consulare la Ambasada R. Moldova la Sofia, sistate temporar

0

Serviciile consulare la Ambasada Republicii Moldova la Sofia vor fi sistate temporar. Despre aceasta anunță Ambasada Republicii Moldova în Bulgaria, Macedonia de Nord și Albania.

„Vă aducem la cunoștință că, în perioada 24 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022, Secția Consulară a Ambasadei Republicii Moldova la Sofia nu va presta serviciile consulare, cu excepția eliberării titlurilor de călătorie.
Cerem scuze pentru incomodități.
În situații de urgență, accidente sau decese, apelați numărul de telefon +359 877819314 sau expediați un mesaj electronic la adresa misiunii diplomatice: [email protected], cu descrierea cazului și datele de contact”, se arată în anunț.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.