Acasă Politic Sergiu Litvinenco: Alegătorii din Logănești, raionul Hâncești, sunt transportați organizat la secțiile...

Sergiu Litvinenco: Alegătorii din Logănești, raionul Hâncești, sunt transportați organizat la secțiile de vot

0

Deputatul din fracțiunea PAS Sergiu Litvinenco susține că la Hâncești se corup alegătorii, aceștia fiind transportați organizat la secțiile de vot.

Transportare organizată și ilicită a alegătorilor în Logănești, Hâncești. Am sesizat poliția la 112. A ajuns echipa mobilă de la Hâncești. Sunt vreo 6 mașini care transportă alegătorii, două de model NIVA, un VAZ 2109, două microbuze și un Mercedes model 124. Am depus și explicații la poliție. Sper să se oprească din ilegalități”, scrie Litvinenco pe pagina sa de facebook.

Potrivit datelor prezentate de Comisia Electorală Centrală, până la acest moment și-au exercitat dreptul la vot peste cinci mii de persoane, din cei 61 560 de alegători înscriși pe liste.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.