Acasă Social Șeful Moldovagaz, către consumatori: Vă rog să achitați la timp factura

Șeful Moldovagaz, către consumatori: Vă rog să achitați la timp factura

0

Directorul Moldovagaz, Vadim Ceban, a venit azi dimineața cu un mesaj către consumatori. Acesta i-a rugat să achite cât mai curând posibil factura la gaz pentru luna ianuarie și pentru jumătate de lună din februarie.

”Mă adresez către agenții economici și consumatorii Moldovagaz. Vă rog să achitați la timp facturile pentru gazele naturale pentru luna ianuarie și prima jumătate a lunii februarie.
Asta ne va permite acoperirea datorie față de Gazprom pentru luna ianuarie și evitarea unor eventuale riscuri”, a declarat acesta.

În ultimele luni Republica Moldova se confruntă cu majorări esențiale ale prețurilor la produsele energetice precum gaz și carburanți, care au generat scumpiri în lanț la serviciile comunale, la produsele alimentare și altele.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.