Acasă Social Șeful interimar al Administrației de Stat a Drumurilor și-a dat demisia

Șeful interimar al Administrației de Stat a Drumurilor și-a dat demisia

0

Directorul general interimar al Administrației de Stat a Drumurilor și-a dat demisia. Despre aceasta anunță Andrei Spînu, Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale. „Astăzi, directorul general al Agenției Propritetății Publice, Eugeniu Cozonac i-a acceptat cerera de demisie a directorului general interimar al Î.S. Administrația de Stat a Drumurilor, Veaceslav Potop”, anunță Spînu, transmite SafeNews.md cu referire la deschide.md.

Potop a ajuns în funcția de director general interimar la ASD în aprilie 2020. 

În februarie 2019 Veaceslav Potop, atunci fiind unul dintre directorii adjuncți ai Agenției pentru Supraveghere Tehnică a fost reținut. Acesta figura într-un dosar penal gestionat de Procuratura Anticorupție.

Agenția pentru Supraveghere Tehnică (AST) a fost creată de Guvern în decembrie 2017 AST este autoritate administrativă subordonată Ministerului Economiei și Infrastructurii și este condusă de Ghenadie Sajin, fostul administrator al companiei „Finpar Invest”, care aparține familiei lui Vladimir Plahotniuc, scrie Ziarul de Gardă.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.