Acasă Social Șeful de la „Franzeluța” dă asigurări că prețul la pâine nu va...

Șeful de la „Franzeluța” dă asigurări că prețul la pâine nu va crește în perioada următoare

0

Prețul la pâine nu va crește în perioada următoare. Declarați a fost făcută de directorul Combinatului de Panificaţie din Chişinău „Franzeluţa”, Boris Andros, în contextul vizitei întreprinse la fabrică de ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Ion Perju. Andros a precizat că în depozitele combinatului există stocuri suficiente de făină pentru a putea asigura producerea pâinii până la următoarea roadă.

Ministrul Agriculturii a verificat programul de muncă al angajaților combinatului, a vizitat halele de producere, unde a observat cum are loc procesul tehnologic, cați angajați sunt antrenați în muncă și dacă sunt respectate măsurile de protecție.

„Mă bucur că sunt respectate măsurile de igienizare în întreprindere, dar și de protecție a angajaților, fiindu-le oferite echipamentele necesare, în astfel de condiții trebuie să se desfășoare munca în industria alimentară. Este important ca în această perioadă să asigurăm consumatorii cu produse de calitate la preț accesibil. De asemenea, să stabiliți un grafic diferențiat, dar așa încât să reușiți să satisfaceți cererea consumatorilor. Să oferiți condiții de protecție pentru angajații”, a subliniat ministrul.

În context, directorul general al combinatului de panificație, Boris Andros, a explicat care este graficul de activitate al întreprinderii, în câte ture se muncește, cum sunt asigurați angajații cu echipament de protecție.   

„Fabrica lucrează 24 de ore, în trei ture. În total sunt antrenați în procesul tehnologic de producere circa 100 de oameni, ceilalți angajați #StauAcasă. Avem încheiat contract cu o companie de transportare a pasagerilor, oferim transport angajaților, pentru a evita circulația acestora cu transportul public. Monitorizăm zilnic sănătatea oamenilor, îi asigurăm cu echipamentul necesar, respectăm măsurile de protecție”, a spus  directorul Franzeluța.  

Precizăm că acţionar majoritar la Franzeluţa este statul, cu o cotă de 55,2% din pachetul de acţiuni. 

sursă: agora.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.