Acasă Justiţie Șeful de direcție de la ANI, așteptat la Procuratură pe 11 martie

Șeful de direcție de la ANI, așteptat la Procuratură pe 11 martie

0

Procurorii anticorupție au descins joi dimineața cu percheziții în biroul șefului Direcției investigarea fraudei economice a Inspectoratului Național de Investigații. Acesta este suspectat de fals în declarația de avere.

Pe parcursul zilei de 10 martie 2022, procurorii anticorupție au descins cu percheziții la domiciliul șefului Direcției nr.3 al INI, precum și la alt imobil, birou de serviciu și automobilul acestuia, în cadrul unui dosar penal pornit pe faptul falsului în declarații, în care este vizat respectivul.

În rezultatul perchezițiilor efectuate, procurorii au ridicat mai multe documente, agendă, telefon mobil, calculatoare, purtătoare de informații, care urmează a fi cercetate și apreciate din punct de vedere al pertinenței, concludentei, utilității și veridicității lor în ansamblu cu celelalte probe administrate în cadrul cauzei penale instrumentate.Șeful Direcției nr.3 al INI a fost citat pentru 11.03.2022 pentru a fi recunoscut și audiat în calitate de bănuit în săvârșirea infracțiunii de fals în declarații (art.352/1 din Codul penal).

Subsecvent, remarcăm că, persoana vizată este investigată în stare de libertate.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.