Acasă Justiţie Șeful adjunct al ANP Serghei Demcenco, ELIBERAT din Penitenciar: Acesta a fost...

Șeful adjunct al ANP Serghei Demcenco, ELIBERAT din Penitenciar: Acesta a fost plasat în arest la domiciliu

0

Magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, au dispus 30 de zile de arest la domiciliu pentru șeful adjunct al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), Serghei Demcenco, care până acum s-a aflat în arest în izolator. Informația a fost confirmată pentru ZdG, de către purtătorul de cuvânt al PCCOCS.

Potrivit lui Gaitur, la data de 7 mai curent, Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana a schimbat măsura aplicată în cazul lui Serghei Demcenco din arest preventiv în arest la domiciliu, cu prelungirea arestului preventiv cu încă 30 de zile.

Încheierea judecătorilor a fost contestată la Curtea de Apel Chișinău de către procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS).

„Procurorii PCCOCS au solicitat prelungirea arestului preventiv, însă magistrații au schimbat măsura preventivă în arest la domiciliu – încheiere care a fost contestată cu recurs de către procurori”, a declarat Emil Gaitur, purtătorul de cuvânt al PCCOCS.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.