Acasă Uncategorized Secretarul general al CSI și-a exprimat regretul față de răcirea relațiilor moldo-ruse

Secretarul general al CSI și-a exprimat regretul față de răcirea relațiilor moldo-ruse

0

În cadrul Forumului Economic Internațional al statelor membre ale CSI, liderii Partidului „Renaștere” au avut o întâlnire cu secretarul general al CSI, Serghei Nicolaevici Lebedev, scrie sinteza.org

Subiectele discutate au inclus situația politică din Republica Moldova și direcția adoptată de actuala guvernare privind relațiile cu Comunitatea Statelor Independente (CSI).

Lebedev și-a exprimat regretul față de răcirea relațiilor cu Federația Rusă și a menționat cât este de importantă menținerea și dezvoltărea legăturilor reciproc avantajoase între statele CSI.

În replică, liderii Partidului „Renaștere” au evidențiat poziția cetățenilor și pledează pentru menținerea și dezvoltarea relațiilor cu Federația Rusă și alte state din spațiul post-sovietic.

La finalul forumului, oficialii ruși au reiterat disponibilitatea de a sprijini Moldova și de a coopera pe principii egale și transparente pentru consolidarea relațiilor de prietenie și de parteneriat în beneficiul ambelor popoare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.