Acasă Politic Secretarul de Stat al DRRM, întrevedere cu Gavrilița: Planuri de viitor

Secretarul de Stat al DRRM, întrevedere cu Gavrilița: Planuri de viitor

0

Secretarul de Stat al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM) din cadrul Guvernului României, Adrian Dupu, a avut o întrevedere cu premierul Natalia Gavrilița. Oficialii au discutat despre planurile de viitor și proiectele care sunt în desfășurare.

„În cadrul vizitei la Chișinău am avut o întâlnire cu prim-ministrul Republicii Moldovei, doamna Natalia Gavrilița.
Cu această ocazie i-am expus dnei premier misiunea și rolul Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova și i-am prezentat proiectele pe care Departamentul le are în desfășurare în acest an.
Totodată, am discutat despre proiectele pe care le pregătim și planurile pentru anul viitor. 
I-am cerut dnei prim-ministru sprijinul pentru ceea ce ne dorim să realizăm și mă bucur că am găsit deschidere din partea Domniei Sale, care ne-a asigurat de toată susținerea”, a scris Dupu pe pagina sa de Facebook.

Totodată, Adrian Dupu a avut și o întrevedere cu secretarul de stat al MAI, Serghei Diaconu.

Scopul vizitei s-a axat pe intensificarea relațiilor de parteneriat dintre Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova și Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova din cadrul Secretariatului General al Guvernului României.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.