Acasă Alegeri 2020 SECHESTRARE, DAR NU PREA! Igor Dodon este acuzat că își face campanie...

SECHESTRARE, DAR NU PREA! Igor Dodon este acuzat că își face campanie prin FAKE-NEWS-uri, cu implicarea Procurorului General

0

Presupusul sechestru pus pe mai multe bunuri din străinătate ale fostului lider al Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, anunțat de Procuratura Generală nu este altceva decât o campanie prin Fake-News-uri. De această părere este deputatul PAS, Sergiu Litvinenco. Potrivit parlamentarului, această informație este un fake-news, sechestrul fiind cu drept de atac și reprezintă doar o hotărâre a unei instanțe naționale.

Într-o postare pagina sa de facebook, deputatul Sergiu Litvinenco îl acuză pe Igor Dodon că și-ar face campanie electorală cu implicarea Procurorului General, pe un subiect care ar fi de fapt un fake-news.

Potrivit dânsului, sechestrul asupra mai multor bunuri, al căror beneficiar final ar fi Plahotniuc, anunțat ieri de Procuratura Generală, ar fi de fapt o știre falsă și asta pentru că la moment nu există decât o decizie a unei prime instanțe de a accepta cererea procurorilor.

SECHESTRATE, DAR NU PREA – Dodon își face campanie prin fake news-uri și prin implicarea Procurorului General!Cu mare…

Posted by Sergiu Litvinenco on Tuesday, October 13, 2020

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.