Acasă Sport Se face! Vidal pleacă de la Barcelona. Ce salariu va încasa la...

Se face! Vidal pleacă de la Barcelona. Ce salariu va încasa la noua sa echipă

0

Arturo Vidal (33 de ani) este ca și plecat de la Barcelona, iar Inter Milano va fi următoarea sa destinație. Pe ”Meazza”, mijlocașul va lucra din nou cu Antonio Conte.

Acesta va semna un contract cu Inter valabil pe două sezoane, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon, și va încasa un salariu anual de șase milioane de euro. Vidal va veni gratis la Inter, anunță Sport.es, care citează Gazzetta dello Sport.

Vidal se poate întoarce în Serie A după cinci ani. În precedenta aventură în Italia, acesta a jucat chiar sub comanda lui Antonio Conte la Juventus.

Inter continuă cu Antonio Conte! Comunicatul clubului

Antonio Conte a căzut la pace cu șefii lui Inter și va rămâne antrenor la gruparea nerazzură. La nervi, tehnicianul italian amenințase cu divorțul după ce echipa sa a cedat în finala Europa League cu Sevilla.

Totul s-a încheiat cu bine după o ședință de 3 ore la care a participat și patronul chinez Steven Zhang.

„Întâlnirea dintre conducerea clubului și Antonio Conte a fost una constructivă, sub semnul continuității și al unei strategii comune. Au fost stabilite bazele pentru a continua împreună acest proiect,” se arată într-un comunicat al clubului.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.