Acasă Justiţie Se caută procuror-șef la PCCOCS: CSP a anunțat concurs

Se caută procuror-șef la PCCOCS: CSP a anunțat concurs

0

CSP a decis inițierea concursului pentru selectarea candidatului la funcția de procuror-șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale.

Data limită pentru depunerea dosarelor candidaților este de 10 ianuarie 2023.

CSP a decis expedierea demersurile corespunzătoare către instituțiile relevante despre necesitatea desemnării membrilor în comisia specială pentru preselectarea candidatului la funcția de procuror-șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale.

CSP va publica informația cu privire la inițierea concursului pentru selectarea candidatului la funcția de procuror-șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale pe pagina web oficială a Consiliului Superior al Procurorilor, www.csp.md, directoriile: Concursul pentru funcția de procuror și Anunțuri.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.