Acasă Comunicate de presă Se caută procuror-șef al PCCOCS. Ce alte funcții mai sunt vacante

Se caută procuror-șef al PCCOCS. Ce alte funcții mai sunt vacante

0

Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) a anunțat mai multe concursuri pentru ocuparea funcțiilor vacante. Mai exact, CSP a anunțat concurs între procurorii ce se vor înscrie până la data de 5 iunie, inclusiv, în Registrul candidaţilor pentru suplinirea funcţiilor vacante, Lista procurorilor care solicită numirea în funcţia de procuror-şef sau de adjunct al procurorului-şef în procuratura specializată, pentru suplinirea funcției vacante de procuror-șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS).

De asemenea, a anunțat concurs între procurorii înscriși la data de 28 mai, inclusiv, în Registrul candidaţilor pentru suplinirea funcţiilor vacante, Lista procurorilor care solicită promovarea în funcția de procuror în Procuratura specializată sau Procuratura Generală, pentru suplinirea funcțiilor vacante de:

– procuror în Secția unificare a practicii în domeniul reprezentării învinuirii în instanțele de judecată (1 unitate);

– procuror în Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (5 unități);

– procuror în Procuratura Anticorupție (4 unități).

Totodată, CSP a anunțat concurs între procurorii înscriși la data de 28 mai, inclusiv, în Registrul candidaţilor pentru suplinirea funcţiilor vacante, Lista procurorilor care solicită transferul la o altă procuratură, pentru suplinirea funcțiilor vacante de:

– procuror în Procuratura de circumscripție Chișinău (1 unitate);

– procuror în Procuratura raionului Ocnița (2 unități);

– procuror în Procuratura raionului Soroca (1 unitate).

Procurorii vor depune la Aparatul Consiliului Superior al Procurorilor, până în data de 5 iunie cerere sau, după caz, cereri, prin care vor solicita aprecierea de către Colegiul pentru selecția și cariera procurorilor, cu indicarea concretă a funcției pentru care candidează.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.