Acasă Politic Scântei între deputați! Litvinenco și Pascaru și-au spus de toate: „Ai amnezie...

Scântei între deputați! Litvinenco și Pascaru și-au spus de toate: „Ai amnezie ori ești bolnav cu ochii”

0

Au sărit scântei ieri, 9 iulie, între deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Sergiu Litvinenco și legislatorul Partidului Socialiștilor (PSRM) Nicolae Pascaru în cadrul unei emisiuni televizate. Cei doi s-au acuzat reciproc și au venit cu replici dure unul în adresa altuia atunci când subiectul discuțiilor a ajuns a fi deputatul Ștefan Gațcan. 

 „Gațcan este un doctor bun și acum vedem că este un politician care a înțeles situația și face un lucru foarte bun. S-a oprit acest traseism”, a declarat deputatul socialist Nicolae Pascaru.

În replică, Sergiu Litvinenco a susținut că socialistul este penibil.

„Sunt stupefiat de faptul că domnul Pascaru îl apără acum pe domnul Gațcan în condițiile în care câteva zile în urmă a fost la centrul pe care-l conduce Gațcan și l-a numit trădător, corupt, i-a pus o coroană. Deci domnule Pascaru sunteți penibili”, susține Litvinenco

Nici replica lui Pascaru nu a întârziat să vină.

„Serghei ori tu ai amnezie ori tu ești bolnav cu ochii, la centru eu nu am fost, tu ceva încurci. Lasă penibilitatea ceea a ta într-o parte”, a negat socialistul.

SafeNews.md amintește că mai multe persoane, printre care și deputați socialiști, au ieșit pe 30 iunie la o manifestație în fața clinicii private care aparține deputatului Ștefan Gațcan unde au protestat împotriva plecării legislatorului din fracțiunea Partidului Socialiștilor. Ulterior aceștia au mers și la locuința lui Ganța sandând tot felul de lozinci denigratoare.

Drept urmare alesul poporului a scris o cerere prin care a renunțat la mandatul de deputat, iar apoi și-a retras-o. în Prezent acesta completează rândurile socialiștilor în Parlament.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.