Acasă Social Scandalul privind alimentația elevilor: DGETS caută un nou director

Scandalul privind alimentația elevilor: DGETS caută un nou director

0

Pentru funcția de director la Liceului Internat Municipal cu Profil Sportiv din capitală, a fost anunțat concurs! Se întâmplă după ce anterior, primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a solicitat demisia directoarei după ce în presă au apărut imagini cu cina elevilor care era servită toată într-o singură farurie, iar unele produse erau de o proveniență dubioasă.

Potrivit informațiilor, oferite în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale a primăriei Chișinău, de către șeful interimar al Direcției Generale Educație, Tineret și Sport (DGETS), Andrei Pavaloi, directoarea Liceului Internat Municipal cu Profil Sportiv din capitală, Maria Gabuja, a primit mustrare aspră.

Contactat de tv8.md, șeful interimar al DGETS, a explicat că concursul privind funcția de director la Liceul Internat Municipal cu Profil Sportiv are loc după expirarea mandatului Mariei Gabuja.

„Concursul are loc, deoarece a expirat termenul contractului la fel ca la alte multe instituții. La moment este în desfășurarea pentru ocuparea funcției de director. Conform regulamentului sunt cinci ani, Doamna Maria Gabuja este director al instituției din 2002”, a precizat Anrei Pavaloi, șeful interimar al DGETS.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.