Acasă Sport Scandal între Neymar și Barcelona. Câte milioane de euro cere brazilianul

Scandal între Neymar și Barcelona. Câte milioane de euro cere brazilianul

0

Brazilianul Neymar cere în instanță ca FC Barcelona sa îi plăteascaă 44 de milioane de euro, suma reprezentând un bonus pe care el spune că gruparea catalană ar fi trebuit să i-l dea, dar nu a mai făcut-o după plecarea sa la Paris Saint-Germain.

Avocații fotbalistului au făcut apel dupa ce un tribunal din Barcelona a decis în iunie că fotbalistul trebuie să îi plătească grupării spaniole 6,7 milioane de euro. Neymar vrea acum ca FC Barcelona sa îi achite 44 de milioane de euro.

Toate aceste acțiuni pornesc de la un bonus de 26 de milioane de euro în privința căruia s-au înțeles Neymar și FC Barcelona la prelungirea contractului brazilianului cu clubul catalan până în 2021. Plata bonusului a fost blocată de FC Barcelona în perioada în care se stabilea dacă Neymar pleacă sau nu la PSG, informează ziare.com.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.