Acasă Sport Şapte cazuri COVID-19 la FC Barcelona! Cinci fotbalişti şi doi antrenori, infectaţi...

Şapte cazuri COVID-19 la FC Barcelona! Cinci fotbalişti şi doi antrenori, infectaţi cu coronavirus

0

FC Barcelona a fost afectată de noul coronavirus. Cinci jucători și doi antrenori din prima echipă a campioanei Spaniei au fost diagnosticați pozitiv cu noul coronavirus la primele teste făcute, pe 6 mai. Acum, toți membrii clubului sunt sănătoși.

Fotbaliștii se antrenează colectiv și așteaptă reluarea campionatului. Presa iberică nu a anunțat numele celor infectați, notează Mediafax.

Campionatul din Spania se va relua începând cu 11 iunie, iar primul meci va fi cel dintre Sevilla și Betis. Barcelona va juca prima partidă oficială sâmbătă, 13 iunie, pe terenul celor de la Mallorca, de la ora 22:00. Clubul blaugrana este liderul din La Liga, cu 58 de puncte, la două dinstanță de locul doi, ocupat de Real Madrid.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.