Acasă Justiţie Sanduța, către Roşca: Cine sunt corupţii care au determinat-o pe Răducanu să...

Sanduța, către Roşca: Cine sunt corupţii care au determinat-o pe Răducanu să demisioneze

0

Magistrata Victoria Sanduța a adresat mai multe întrebări deputatei PAS, Veronica Roșca, care a anunțat despre demisia Tatianei Răducanu.

Victoria Sanduța s-a arătat nemulțumită și nedumerită de decizia Tatianei Răducanu de a se retrage, dorind să afle mai multe răspunsuri privind cauza situației date.

„Din seria „Atunci când nesimțirea n-are margini”

Doamnă deputat, cine sunt corupții care au determinat-o pe doamna Răducanu să-și dea demisia? Șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin? Cine? SIS? Care a interceptat discuțiile doamnei Răducanu? Cine e omul lui Platon? Cine sunt corupții, doamnă deputat, la care vă referiți: cei care au fost evaluați de dna Răducanu și n-au trecut pre-vettingul: Chirtoacă, Paniș, Rusu? Sau cei care au trecut pre-vettingul: Șchiopu, Chironeț, Caraman, Frunze, Mitrofan, Miron? La cine vă referiți doamnă deputat?! Sau vă referiți la doamna Răducanu?! Sau la cei care au numit-o pe dna Răducanu în Comisiile de evaluare a judecătorilor și procurorilor? Cine sunt corupți doamnă deputat???!!! Cine și cui se opune doamnă deputat?!”, a menționat Victoria Sanduța.

Amintim că Tatiana Răducanu, membra Comisiei Pre-Vetting și a Comisiei de evaluare a procurorilor, și-a depus cererea de demisie.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.