Acasă Politic Sandu: Sperietorile lui Dodon sunt minciuni. Corupții au două metode

Sandu: Sperietorile lui Dodon sunt minciuni. Corupții au două metode

0

„Sperietorile” reanimate de liderul socialiștilor, Igor Dodon, după anunțarea datei alegerilor parlamentare anticipate sunt „minciuni” și au menirea de a „speria” cetățenii care vor trebui să facă o alegere pe 11 iulie curent. Este comentariul președintei Maia Sandu, după ultimul atac al lui Dodon la adresa sa și a ambasadorilor occidentali, care ar fi „curatorii” șefului statului.

„Sperietori din astea am auzit de fiecare dată atunci când am fost în campanie, dar cetățenii judecă după acțiuni. Cetățenii au văzut ce a făcut Igor Dodon timp de patru ani. Apropo, el tot a promis în 2016 să declanșeze alegeri anticipate pentru ca să scăpăm de regimul lui Plahotniuc și am văzut ce s-a întâmplat în patru ani. Nu s-a întâmplat nimic bun pentru cetățeni. Aceste sperietori apar cu o intensitate mai mare în campaniile electorale, fiindcă politicienii corupți au două metode prin care pot ajunge la putere – să cumpere voturile, adică să corupă alegătorii sau să-i sperie, spunându-le minciuni”, a declarat Maia Sandu ieri-seară, în cadrul unei emisiuni televizate.

În acest sens, șefa statului s-a arătat convinsă de faptul că cetățenii au înțeles care este „problema cea mai mare” a R. Moldova – corupția, iar aceasta poate fi învinsă treptat, începând de la curățarea Parlamentului care este responsabil de învestirea unui guvern onest, cel care numește șefii diferitor instituții publice.

Potrivit Maiei Sandu, decizia de a alege un parlament curat le aparține cetățenilor care vor face pasul pe 11 iulie curent, în ziua alegerilor parlamentare anticipate.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.