Acasă Politic Sandu, după alte consultări cu ONG-urile: Ţara are nevoie de anticipate

Sandu, după alte consultări cu ONG-urile: Ţara are nevoie de anticipate

0

„Țara are nevoie de anticipate, de un parlament cu deputați responsabili și un guvern stabil care să oprească schemele și să scoată țara din criză”. Declarația a fost făcută de președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, după ce a avut o nouă rundă de consultări cu mai mulți formatori de opinie, dar și cu specialiști în drept constituțional despre soluțiile optime ce ar putea să conducă la deblocarea situației și la declanșarea alegerilor anticipate, transmite SafeNews.md.

„Toți cei prezenți la discuție sunt de acord că țara are nevoie de anticipate, de un parlament cu deputați responsabili și un guvern stabil care să oprească schemele și să scoată țara din criză.”, a scris Sandu pe pagina sa de Facebook. 

Într-o postare pe Facebook, șeful statului a ținut să le mulțumească participanților pentru recomandări și implicare.

Totodată, Sandu a declarat că este hotărâtă să apăre interesul cetățenilor până la capăt și că interesul și voința oamenilor sunt un guvern onest și responsabil și un parlament care îi reprezintă. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.