Acasă Social Salvatorii din Republica Moldova vor utiliza echipament modern de prim ajutor la...

Salvatorii din Republica Moldova vor utiliza echipament modern de prim ajutor la intervenții

0

Salvatorii din Republica Moldova vor utiliza echipament modern de prim ajutor la intervenții. Donația a venit din Polonia. Lotul cuprinde paturi pliante, măști de protecție, tărgi de evacuare. Valoarea donației este de aproape 130 de mii de euro. Pompierii au beneficiat și de un curs de instruire din partea polonezilor, care spun că le va fi de mare ajutor.

„Partenerii noștri de la Fundația Malteză au vizitat centrele de instruire și au oferit patru sesiuni de instruire pentru o echipă formată din 180 de pompieri și personal al Serviciului de salvare. Tot echipamentul care a fost adus din partea partenerilor noștri are 1,5 tone de articole de calitate înaltă pentru operațiunile de salvare.”, a declarat Maciej Kowalczyk, secretarul Ambasadei Poloniei în Moldova.

Echipamentul de prim ajutor costă 128 de mii de euro.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.