Acasă Social S-au îmbrăcat în uniforme de polițiști și au tăbărât asupra unei familii...

S-au îmbrăcat în uniforme de polițiști și au tăbărât asupra unei familii pentru a-i lua toți banii

0

Cinci inși s-au îmbrăcat în uniforme de polițiști și-au pus cagule pe cap și au mers acasă la o familie care tocmai organizase cumetria mezinului. Pretinzând că desfășoară o operațiune antidrog, aceștia au tăbărât asupra capului familiei care, chipurile, ar fi deținut substanțe narcotice cu scop de vânzare.

În baza acestui motiv inventat, așa-zișii „polițiști” i-au cerut victimei suma de 5 000 de euro pentru „soluționarea problemei”, însă atunci când bârbatul le-a spus că nu deține o așa sumă, aceștia i-au legat mâinile, i-au aplicat lipici pe gură și i-au aplicat lovituri pe corp, inclusiv cu ciocanul.

Ca să scape, familia le-a dat oamenilor „cu epoleți” toți banii colectați la evenimentul de familie, precum și telefoanele mobile, în total aproape 50 de mii de lei.

Cazul a avut loc în orașul Șoldănești, în noaptea din 9 noiembrie 2017, dar Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunță astăzi că Judecătoria Orhei l-a condamnat recent la 12 ani închisoare pe un membru al acelei grupări care a comis acest atac tâlhăresc.

Acesta are 30 de ani și este originar din raionul Florești.

Un alt membru al grupului criminal organizat a fost condamnat, în vara anului trecut, la 9 ani și jumătate de închisoare, după ce și-a recunoscut vina.

Potrivit procurorilor, alți trei membri ai aceluiași grup criminal au fost anunțați în căutare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.