Acasă Social S-a stins din viață directorul general de la SA Barza Albă din...

S-a stins din viață directorul general de la SA Barza Albă din Bălți

0

În urma unei boli incurabile, astăzi, s-a stins din viață directorul general al SA Barza Albă, Sergiu Babii. Acesta avea 60 de ani. Sergiu Babii a fost numit în funcția de director general la SA Barza Albă în anul 2017, transmite SafeNews.md cu referire la nordnews.md.

A absolvit facultatea de tehnologii în industria alimentară la Universitatea Tehnică din Moldova.

Regretatul director poseda o experienţă de 23 ani în domeniul gestionării sistemului de management a calităţii a unei companii specializate în domeniul băuturilor spirtose şi cea de marketing.

De 17 ani, Babii activa în calitate de membru al Comisiei Centrale de Degustaţie a MAIA şi a participat la 34 de degustări în cadrul diferitor concursuri internaţionale în calitate de membru a juriului.

„Un om mare, de cumsecădenie, cunoscător desăvârșit al vinului și divinului. Pe mulți ne-a învățat, îndrumat. Orice discuție cu dumnealui era atât de fascinantă! Sectorul are o pierdere mare. Condoleanțe familiei și apropiaților!”, este menționat într-un necrolog pe o pagină de socializare.

Sergiu Babii era căsătorit și avea doi copii.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.