Acasă Comunicate de presă S-a plimbat prin Comrat cu un moped furat. Un tânăr de 19...

S-a plimbat prin Comrat cu un moped furat. Un tânăr de 19 ani, reținut

0

A furat un moped, dar a fost prins în aceeași zi. Un adolescent de 19 ani se află la moment după gratii, după ce ar fi comis un furt. Totul a avut loc acum câteva zile, în orașul Comrat.

Un bărbat de 35 de ani a sunat la poliție și a declarat că i-a dispărut mopedul din curte.

În aceeași zi, forțele de ordine au reușit să găsească atât mopedul, cât și pe cel care l-ar fi furat. El s-a dovedit a fi un tânăr de 19 ani, locuitor al orașului Comrat. Vehiculul depistat a fost returnat proprietarului, iar adolescentul a fost reținut pentru 72 de ore în izolatorul de detenție provizorie.

În prezent el este cercetat penal pentru furt. Dacă vina lui va fi demonstrată, el riscă detenție pe un termen de până la 4 ani sau amendă penală.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.