Acasă Sport S-a aflat salariul pe care îl cere Kylian Mbappe: Vrea unul ca...

S-a aflat salariul pe care îl cere Kylian Mbappe: Vrea unul ca la Neymar

0

Kylian Mbappe va fi protagonistul perioadei din transferuri din această vară – francezul va intra în ultimul an de contract, iar PSG va fi forțată să-l vândă în cazul în care jucătorul nu-și prelungește înțelegerea. Iar cotidianul L’Equipe susține că Mbappe are doar trei opțiuni: să rămână pe Parc des Princes sau să fie cumpărat de Real Madrid ori…Liverpool, transmite SafeNews.md cu referire la digisport.ro.

Asta deoarece cealaltă echipă interesată de serviciile starului lui PSG, Manchester City, s-a retras din cursă după ce a aflat care sunt pretențiile jucătorului.

Kylian Mbappe vrea același salariu ca Neymar

Kylian Mbappe cere un salariu net de 36 de milioane de euro pe sezon, adică exact cât încasează acum coechipierul său, Neymar. Ar primi în jur de 700 de mii de euro pe săptămână.

Pep Guardiola le-a spus șefilor lui că l-ar dori pe Mbappe, mai ales că pleacă Kun Aguero, dar achiziția ar crea disensiuni în sânul echipei din cauza acestei sume care depășește plafonul salarial.

Astfel că Mbappe așteaptă să vadă ce se întâmplă – în cazul în care nu va semna un nou contract cu PSG, campioana Franței va pretinde 200 de milioane de euro pentru fotbalistul adus în 2017 de la Monaco pentru 180 de milioane.

Real Madrid nu și-a ascuns niciodată interesul pentru francez, în timp ce Liverpool se gândește la o reconstrucție, iar vânzarea lui Salah ar putea ajuta încheierea afacerii.

Mbappe nu se grăbește să ia o decizie, deși a dat de înțeles de mai multe ori că, deși este fericit la Paris, Ligue 1 nu reprezintă o așa mare provocare pentru un fotbalist atât de bine cotat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.