Acasă Politic Ruxanda Glavan îndeamnă Guvernul să urmeze exemplul lui Nicolae Furtună și să...

Ruxanda Glavan îndeamnă Guvernul să urmeze exemplul lui Nicolae Furtună și să demisioneze

0

Ex-ministra Sănătății, Ruxanda Glavan, îndeamnă Guvernul să urmeze exemplul lui Nicolae Furtună și să demisioneze.

Deputata grupului Pro-Moldova a venit cu o reacție încă ieri, imediat după emisiunea unde Furtună a declarat că persoanele decedate de COVID ar fi o povară. Ea a cerut demisia lui Furtună pe o rețea de socializare.

”Gașca de la conducere mai nu i-a făcut cretini pe cei care purtau mască la începutul Pandemiei. Apoi au declarat că medicii se infectează din neglijență, apoi că medicii se infectează intenționat pentru a primi cei 16 mii de lei, pe urmă “olecuțîcă doctorul” a spus că virusul ăsta nu-i nimic grav, iar acum pacostea asta de Furtună a pus capac:  declară că ce-i care au decedat și așa erau o povară pentru ei și cei din jur. 

Alo, imbecililor… voi sunteți o povară, nu cetățenii noștri care au pierdut lupta cu virusul! Nu vreți să repetați declarația de la TVR și în fața rudelor celor decedați?”, a declarat aceasta ieri.

Astăzi, după ce a devenit cunoscut că Nicolae Furtună a demisionat din funcția de director ANSP, aceasta a venit cu o nouă reacție.

”-1! Aleluia! Furtună a demisonat.

Hai și restul din urmă!”, a scris Glavan.

știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.