Acasă Extern Rusia: Scandalul scurgerii de documente de la Pentagon ar putea fi o...

Rusia: Scandalul scurgerii de documente de la Pentagon ar putea fi o înscenare

0

Scurgerea documentelor secrete de la Pentagon ar putea fi o acţiune deliberată a SUA pentru a „înşela” Rusia, a declarat miercuri Serghei Riabkov, adjunct al ministrului rus de externe de externe.

„Probabil că cineva este interesat să se uite la aceste documente, dacă într-adevăr sunt documente – ar putea fi un fals sau ar putea fi o scurgere intenţionată”, a declarat Riabkov. „Din moment ce SUA sunt parte la conflictul din Ucraina şi duc în esenţă un război hibrid împotriva noastră, este posibil ca astfel de tehnici să fie folosite pentru a-şi înşela adversarul, Federaţia Rusă”, a continuat el, transmite SafeNews.md cu referire la jurnal.md.

„Nu avem nicio poziţie”, a spus oficialul rus. „Nu afirm nimic, ci doar admit că diferite tipuri de scenarii, modele, pot fi imaginabile în acest caz”, a precizat Riabkov.

„Aşa că este probabil mai bine lăsăm experţii să înţeleagă în ce măsură acest lucru poate corespunde realităţii”, a adăugat el.

Riabkov a admis că au mai existat situaţii în trecut în care documente autentice au ajuns în spaţiul public. „Acesta este un fapt. În ce măsură acest zgomot – publicarea şi toate celelalte – au temeiuri reale este o întrebare deschisă pentru mine personal”, a menţionat ministrul adjunct de externe.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.