Acasă Extern Rusia anunță că va repara drumurile și podurile din regiunea Herson

Rusia anunță că va repara drumurile și podurile din regiunea Herson

0

Viceprim-ministrul Federației Ruse Marat Husnullin a declarat că Rusia va repara drumurile și podurile din regiunea Herson. Potrivit lui, finanțarea acestor proiecte a fost deja alocată, relatează TASS.

„Rusia va fi angajată în restaurarea și repararea drumurilor și podurilor din regiunea Herson. Bani pentru aceste proiecte au fost deja alocați”, a declarat Marat Khusnullin pentru postul TV Krym-24.

„Din ceea ce vedem cu siguranță, ne vom angaja în refacerea și repararea drumurilor și podurilor. Am stabilit deja acest lucru ca prioritate, au fost alocați bani pentru asta”, a spus el.

Herson se află sub ocupație de facto de către forțele ruse din 2 martie.

Pe 26 aprilie, Ministerul Apărării al Federației Ruse a anunțat pierderea controlului asupra întregii regiuni Herson de către Kiev. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.