Acasă Social Rosian Vasiloi, bănuit de neglijență în cazul tragediei de la Aeroport

Rosian Vasiloi, bănuit de neglijență în cazul tragediei de la Aeroport

0

Șeful Poliției de Frontieră, Rosian Vasiloi, a fost recunoscut în calitate de bănuit cu privire la pretinsa comitere a infracțiunii de neglijență în serviciu, în cazul tragediei din 30 iunie 2023, de la Aeroportul Internațional Chișinău.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Vasiloi a scris că va coopera cu ancheta și că va prezenta și un raport, iar între timp va solicita un concediu neplătit pe o perioadă de peste 30 de zile.

De asemenea, Vasiloi a menționat că l-a anunțat ministrul Afacerilor de Interne, Adrian Efros, despre atribuirea calității procesuale de bănuit în cadrul cauzei penale.

„În calitate de conducător al instituției și având demnitatea de ofițer, cred cu tărie că este esențial să contribui ca organul de urmărire penală să colecteze toate probele și să efectueze urmărirea penală, pentru a clarifica toate circumstanțele cauzei penale și acuzațiile aduse. De aceea, în semn de respect față de instituția pe care o conduc și față de cetățenii R. Moldova, voi prezenta un raport și voi solicita acordarea unui concediu neplătit pentru o perioadă de peste 30 de zile”, a scris Vasiloi.

Vasiloi a mai scris că se angajează să coopereze în totalitate cu organul de urmărire penală, astfel încât adevărul să fie stabilit.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.