Acasă Extern România prelungește starea de alertă cu încă 30 de zile

România prelungește starea de alertă cu încă 30 de zile

0

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a decis prelungirea cu 30 de zile a stării de alertă pe teritoriul României. Decizia este valabilă din data de 9 noiembrie.

Rămân în vigoare toate restricțiile adoptate în 25 octombrie: masca este obligatorie peste tot, inclusiv pe stradă, accesul la mai multeactivități se face doar pe baza certificatului verde, iar magazinele au program mai scurt.

Luni au fost raportate 4.255 de noi cazuri de COVID și  240 de decese. Din totalul de 241 de pacienți decedați, 224 erau nevaccinați și 17 vaccinați.

Cei 17 pacienți decedați vaccinați aveau vârste cuprinse între grupele de vârstă 40-49 de ani și peste 80 de ani. Toți pacienții decedați vaccinați prezentau comorbidități.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.