Acasă Extern România: 11 incendii în spitale în mai puțin de un an, pe...

România: 11 incendii în spitale în mai puțin de un an, pe fundalul pandemiei

0

În România, în mai puțin de un an, au avut loc 11 incendii în spitale. Cele mai grave accidente au fost în secțiile de terapie intensivă, care tratează pacienții cu COVID în stare gravă.

Joi, 11 noiembrie, a avut loc cel mai recent incendiu la spitalul suport COVID Movila din Ploiești: doi pacienți au decedat, o soră medicală a suferit arsuri grave.

Joi, 11 noiembrie, în România au fost raportate 5.416 cazuri noi de persoane infectate cu coronavirus, arată buletinul informativ de la Grupul pentru Comunicare Strategică.

Au fost raportate 318 decese, dintre care 161 de bărbați și 157 de femei.

Rata de vaccinare cu schema completă în România este de aproape 40%, față de o medie de 69,5% în UE.

Cu numai 23% din populația adultă complet vaccinată, Bulgaria rămâne de departe țara din Uniunea Europeană cu cea mai scăzută rată de vaccinare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.