Acasă Extern Roma: Un bărbat a deschis focul la o întâlnire a locatarilor. Sunt...

Roma: Un bărbat a deschis focul la o întâlnire a locatarilor. Sunt morți

0

Trei femei au fost ucise duminică de un bărbat care a scos o armă și a deschis focul la o întâlnire a locatarilor unui bloc din Roma, informează Reuters.

Un bărbat în vârstă de 57 de ani a fost reținut în urma împușcăturilor, care au avut loc într-un bar din cartierul Fidene, unde avea loc întâlnirea, transmite SafeNews.md cu referire la digi24.ro.

„A intrat în cameră, a închis ușa și a strigat „Vă omor pe toți”, apoi a început să tragă”, a povestit un martor citat de agenția italiană de presă Ansa. 

Alte patru persoane au fost rănite în urma atacului și cel puțin una dintre ele este în stare gravă.

Suspectul este un localnic care se afla într-o dispută cu asociația de locuitori, a declarat un alt martor pentru Rai News.

Grave fatto di cronaca poco fa a Fidene,quartiere nord di Roma. Al culmine di una lite,durante una riunione di condominio,un uomo ha sparato alcuni colpi di pistola,uccidendo 3,forse 4 persone. Ci sarebbero dei feriti. L’uomo è stato bloccato. Soffrirebbe di problemi psichici. pic.twitter.com/l82jysfeeK— Franco Scarsella (@FrancoScarsell2) December 11, 2022

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.