Acasă Justiţie Robu vs Sesizarea CSP de a fi investigat: Declarația de abținere a...

Robu vs Sesizarea CSP de a fi investigat: Declarația de abținere a procurorului – acceptată. Cererea remisă la PA

0

Declarația de abținere a lui Vasile Plevan, procuror în cadrul Procuraturii Anticorupție (PA), desemnat de CSP să examineze pretinsele acțiuni ilegale ale procurorului general interimar Dumitru Robu a fost admisă miercuri 8 decembrie de către Consiliul Superior al Procurorilor (CSP). Astfel, cererea procurorului desemnat să investigheze pretinsele acțiuni ilegale ale procurorului general interimar Dumitru Robu a fost remisă Procuraturii Anticorupție (PA).

„Declarația de abținere înaintată de către procurorul Vasile Plevan, care a fost desemnat prin Hotărârea CSP pentru examinarea aspectelor invocate în adresarea avocatului Igor Hlopețchi cu privire la pretinsele acțiuni ilegale ale procurorului general interimar Dumitru Robu, se va expedia pentru organizarea examinării competenței la PA”, a declarat președinta CSP, Angela Motuzoc.

La 2 decembrie, CSP l-a desemnat pe Vasile Plevan, procuror în Procuratura Anticorupție, pentru examinarea aspectelor invocate în adresarea avocatului Igor Hlopețchi, cu privire la pretinse acțiuni ilegale ale Procurorului General interimar, Dumitru Robu.

Tot la 2 decembrie, procurora Ina Frunză-Bargan a fost desemnată de Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) să examineze pretinsele acțiuni ilegale ale procurorului general interimar, Dumitru Robu, și anume imaginile apărute în spațiul public în care Dumitru Robu primește o sumă de bani.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.