Acasă Extern Reuters: Rușii trebuie să plătească un comision de 30% la achiziția de...

Reuters: Rușii trebuie să plătească un comision de 30% la achiziția de valută

0

Banca Centrală a Rusiei a impus un comision de 30% pentru achiziţiile de valută de către persoane fizice, în încercarea de a-i împiedica pe cetăţenii ruşi să îşi vândă rublele, conform Reuters.

Banca Centrală a Rusiei nu a oferit imediat informaţii agenţiei de presă Reuters în legătură cu acest aspect, transmite SafeNews.md cu referire la digi24.ro.

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a anunţat, miercuri, aplicarea unor măsuri de urgenţă menite să stabilizeze rubla, inclusiv interdicţia impusă cetăţenilor ruşi de a transfera bani în străinătate, după ce zilele trecute moneda s-a prăbuşit la un minim record.

În ultimele zile, mulţi cetăţeni ruşi s-au confruntat cu probleme la retragerea de numerar de la bancomate.

Sancțiunile care încep să lovească Rusia au fost catalogate drept „război economic” și au scopul de a izola țara, de a crea o recesiune profundă. 

Liderii occidentali speră că măsurile fără precedent vor aduce o schimbare în gândirea de la Kremlin.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.