Acasă Alegeri 2020 Reprezentanții Partidului „ȘOR” din raionul Edineț au decis să-l susțină pe Igor...

Reprezentanții Partidului „ȘOR” din raionul Edineț au decis să-l susțină pe Igor Dodon în cadrul turului II al scrutinului prezidențial

0

Reprezentanții Partidului „ȘOR” din raionul Edineț au decis să-l susțină pe Igor Dodon în cadrul turului II al scrutinului prezidențial din 15 noiembrie. Un anunț în acest sens a fost postat pe pagina sa de Facebook de actualului vicepreședinte al raionului, socialistul Ion Nistor, care la scurt timp a șters mesajul, transmite SafeNews cu referire la Deschide.md.

Astăzi am avut o întâlnire cu dna Svetlana Panciuc și d-nul Ghenadie Panciuc, reprezentanții partidului politic «ȘOR» Edineț, cu care am luat o decizie importanță. Partidul politic «ȘOR» al raionului Edineț susține candidatul în campania electorală pentru scrutinul prezidențial, turul II, Igor Dodon. Noi vă mulțumim din suflet pentru alegerea corectă. Această decizie demonstrează că vă pasă de viitorul țării”, a scris Nistor.

Deși postarea a fost ștearsă în scurt timp, aceasta a fost păstrată de ex-președintele raionului Edineț, Oleg Scutaru, care a publicat-o pe pagina sa de Facebook.

Conducerea raionului Edineț, reprezentată de PSRM, a apelat la Partidul «ȘOR» pentru sprijin în cadrul scrutinului prezidențial. Se pare că lucrurile nu merg deloc bine la Igor Nicolaevici dacă s-au adresat la Șor, cel care a participat la furtul miliardului”, a scris Scutaru.

De precizat că Partidul „ȘOR” și candidatul său din primul tur, Violeta Ivanov, sunt unicii care deocamdată nu și-a anunțat poziția cu privire la turul II de scrutin care va avea loc la data de 15 noiembrie. Lupta se va da între Maia Sandu și Igor Dodon.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.