Acasă Politic Reprezentanţii partidului Platforma DA au criticat, la un briefing de marţi, politica...

Reprezentanţii partidului Platforma DA au criticat, la un briefing de marţi, politica bugetar-fiscală adoptată de parlament în prima lectură.

0

Reprezentanţii partidului Platforma DA au criticat, la un briefing de marţi, politica bugetar-fiscală adoptată de parlament în prima lectură.

Femeia de afaceri Zinaida Ciobănaş a reamintit despre promisiunile autorităţilor atunci când au anunţat integrarea europeană ca obiectiv principal că „sprijinul pentru întreprinderile mici şi mijlocii va fi obiectivul lor prioritar”, transmite SafeNews.md cu referire la Infotag.

„Dar realităţile cu care ne confruntăm sunt inversul promisiunilor. Starea de extremă vulnerabilitate în care se află antreprenorii creşte pe zi ce trece. În acelaşi timp, autorităţile nu numai că nu contracarează în niciun fel acest lucru, dar cresc şi presiunea”, a spus ea.

Fostul deputat Chiril Moţpan este nemulţumit de felul în care autorităţile actuale se comportă „cu separatiştii de la Tiraspol”.

„În loc să taxeze orice pretenţie a Tiraspolului de a i se oferi privilegii ilegale (în situaţia în care regiunea se află în afara controlului constituţional al Chişinăului), autorităţile moldoveneşti răspund tuturor capriciilor separatiştilor. Iar imitaţia îngrijorării exagerate faţă de cetăţenii din stânga Nistrului nu mai convinge pe nimeni. Timp de mulţi ani, regimul separatist nu a luat nicio clipă în calcul obligaţiile asumate prin Acordurile din 1992 şi 1998 şi, profitând de neputinţa liderilor Republicii Moldova, a obţinut privilegii de diverse feluri. Şi a fost determinat acest lucru pur şi simplu de corupţie. Şi aşa în toţi cei 30 de ani de independenţă”, a spus Moţpan.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.