Acasă Politic Renato Usatîi va depune azi listele de subscripție

Renato Usatîi va depune azi listele de subscripție

0

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, va depune azi listele de subscripție cu semnături în vederea înregistrării în calitate de concurent în cadrul scrutinului prezidențial din 1 noiembrie 2020.

Luni, 7 septembrie 2020, la ora 11:30, „Partidul Nostru” va depune la CEC listele de subscripție, cu semnăturile susținătorilor lui Renato Usatîi, pentru înregistrarea sa în calitate de candidat la funcția de președinte al Republicii Moldova”, se menționează într-un comunicat de presă al formațiunii.

De precizat că pentru a fi înregistraţi în calitate de concurenți, candidații depun liste de subscripţie, care conţin semnăturile a cel puţin 15 000 și nu mai mult de 25 000 de alegători din cel puţin jumătate din numărul unităţilor administrativ-teritoriale de nivelul doi ale Republicii Moldova şi corespund altor prevederi ale Codului Electoral. Se consideră conforme unităţile administrativ-teritoriale de nivelul doi ale Republicii Moldova în care au fost colectate nu mai puţin de 600 de semnături.

Amintim că și liderul Platformei DA, Andrei Năstase, a depus în această dimineață listele de subscripție cu semnăturile necesare pentru a fi înregistrat în calitate de concurent electoral.

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.