Acasă Istorii din spatele culisei Renato Usatîi: Retragerea Marianei Durleșteanu nu a fost o coincidență

Renato Usatîi: Retragerea Marianei Durleșteanu nu a fost o coincidență

0

Retragerea candidaturii de la funcția de premier a Marianei Durleșteanu a fost o întreagă operațiune pentru a-i arăta locul lui Igor Dodon. Cel puțin asta a declarat liderul formațiunii politice „Partidul Nostru”, Renato Usatîi în cadrul emisiunii „Puterea a Patra”, transmite SafeNews.md cu referire la btv.md.

Totodată edilul de Bălți a mai spus că Maia Sandu nu are nici o legătură cu această retragere, pentru că nu poate.

De asemenea, președintele Partidului Nostru spune, că în această situație nu a câștigat Maia Sandu, ci a pierdut Igor Dodon.

Amintim că ieri, 23 martie, ex-candidata PSRM la funcția de prim-ministru al țării a făcut o postare pe profilul său de Facebook, în care explică de ce și-a retras candidatura.

Aceasta spune că de vină ar fi „mariajul de fățărnicie” a PSRM-Șor.

Mariana Durleșteanu și-a anunțat retragerea, pe 16 martie în timp ce aveau loc consultările dintre șefa statului, Maia Sandu, și fracțiunile parlamentare.

Ulterior, unii membri ai PSRM au declarat că aceasta a fost supusă unor presiuni.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.